Tırnaklı pide yaparken en çok dikkat edilmesi gereken hamurun dinlenme süresi mi? Çünkü dinlendirilmiş hamurun daha hafif ve kabarık olacağını duymuştum. Ayrıca iç harcı hazırlarken su oranını nasıl ayarlamalıyız, çünkü fazla su hamuru ıslatabilir. Fırının önceden ısıtılması da bir başka önemli nokta gibi görünüyor. Bu konular hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Tırnaklı pide yaparken en çok dikkat edilmesi gereken hamurun dinlenme süresi mi? Çünkü dinlendirilmiş hamurun daha hafif ve kabarık olacağını duymuştum. Ayrıca iç harcı hazırlarken su oranını nasıl ayarlamalıyız, çünkü fazla su hamuru ıslatabilir. Fırının önceden ısıtılması da bir başka önemli nokta gibi görünüyor. Bu konular hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz