Açık pideyi hiç denediniz mi? Özellikle ince hamur üzerine konulan harçların görünürlüğü ve çeşitliliği ile bu lezzetin gerçekten başka bir yerde bulunamayacağını düşünüyorum. Hamurun kıvamı, iç harcın kalitesi ile birleşince ortaya çıkan lezzet ise harika! Kıymalı ya da peynirli seçeneklerini tercih ediyorum ama sebzeli versiyonları da oldukça cazip görünüyor. Baharatların eklenmesi de tat profilini daha da zenginleştiriyor. Sizce hangi malzeme kombinasyonu daha çok ilginizi çekerdi?
Açık pideyi hiç denediniz mi? Özellikle ince hamur üzerine konulan harçların görünürlüğü ve çeşitliliği ile bu lezzetin gerçekten başka bir yerde bulunamayacağını düşünüyorum. Hamurun kıvamı, iç harcın kalitesi ile birleşince ortaya çıkan lezzet ise harika! Kıymalı ya da peynirli seçeneklerini tercih ediyorum ama sebzeli versiyonları da oldukça cazip görünüyor. Baharatların eklenmesi de tat profilini daha da zenginleştiriyor. Sizce hangi malzeme kombinasyonu daha çok ilginizi çekerdi?
Cevap yaz