Tokat çökekli pide yapma deneyiminiz nasıl geçti? Hamurun mayalanma süresi boyunca olan sabır, iç harcının leziz kokusu ve sonrasında fırından çıkan sıcak pidelerin görünümü, gerçekten de iştah açıcıydı değil mi? Özellikle kullanılan yerel baharatlarla zenginleştirilmiş iç harcın tadına doyamadığınızı düşünüyorum. Bence bu pideyi yanında yoğurt ya da ayran ile servis etmek, lezzetini daha da artırmıştır. Sizin için en özel anı hangisiydi?
Tokat çökekli pide yapma deneyiminiz nasıl geçti? Hamurun mayalanma süresi boyunca olan sabır, iç harcının leziz kokusu ve sonrasında fırından çıkan sıcak pidelerin görünümü, gerçekten de iştah açıcıydı değil mi? Özellikle kullanılan yerel baharatlarla zenginleştirilmiş iç harcın tadına doyamadığınızı düşünüyorum. Bence bu pideyi yanında yoğurt ya da ayran ile servis etmek, lezzetini daha da artırmıştır. Sizin için en özel anı hangisiydi?
Cevap yaz