Evde pide yapmak gerçekten çok keyifli bir süreç. Tarifinizi okuduktan sonra denemek istiyorum. Hamurun hazırlanması ve iç harcının karıştırılması aşamalarını takip etmek oldukça basit görünüyor. Özellikle iç harcı için kullanılan malzemeler çok lezzetli. Acaba hamurun dinlendirilmesi aşamasında hangi sıcaklıkta bekletmem gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Ayrıca üzerini tereyağı ile sürmenin tadını da çok merak ediyorum. Başka hangi yan tarifler ile birlikte sunabilirim?
Evde pide yapmak gerçekten çok keyifli bir süreç. Tarifinizi okuduktan sonra denemek istiyorum. Hamurun hazırlanması ve iç harcının karıştırılması aşamalarını takip etmek oldukça basit görünüyor. Özellikle iç harcı için kullanılan malzemeler çok lezzetli. Acaba hamurun dinlendirilmesi aşamasında hangi sıcaklıkta bekletmem gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? Ayrıca üzerini tereyağı ile sürmenin tadını da çok merak ediyorum. Başka hangi yan tarifler ile birlikte sunabilirim?
Cevap yaz