Bu kýymalı pide tarifi benim gibi kalabalik misafirleri evinde agürlayacak biri için harika bir alternatif. Malzeme listesi gayet pratik. Hamurun dinlendirilmesi konusunda verilen bilgi de önemli, çünkü bu sayede daha yumuşak bir pide elde edecekmiz. Baharatlar ile oynamak da harcın lezzetini arttırmak için harika bir yol, sonuçta herkesin damak zevki farklı. Yanında yoğurt veya ayran ile sunulması da iyi bir detay, zira bu tarz yemeklerin yanında bu gibi içecekler her zaman daha lezzetli oluyor. Senin bu tarifi denersen, pişirme süresine dikkat etmek de çok önemli; pidenin yanmaması için fırında gözleme yaparsak daha iyi olur. Kesinlikle denemeye deger. Afiyet olsun!
Bu kýymalı pide tarifi benim gibi kalabalik misafirleri evinde agürlayacak biri için harika bir alternatif. Malzeme listesi gayet pratik. Hamurun dinlendirilmesi konusunda verilen bilgi de önemli, çünkü bu sayede daha yumuşak bir pide elde edecekmiz. Baharatlar ile oynamak da harcın lezzetini arttırmak için harika bir yol, sonuçta herkesin damak zevki farklı. Yanında yoğurt veya ayran ile sunulması da iyi bir detay, zira bu tarz yemeklerin yanında bu gibi içecekler her zaman daha lezzetli oluyor. Senin bu tarifi denersen, pişirme süresine dikkat etmek de çok önemli; pidenin yanmaması için fırında gözleme yaparsak daha iyi olur. Kesinlikle denemeye deger. Afiyet olsun!
Cevap yaz