Öncelikle derin bir kap içerisine un koyularak orta kısmı açılır ve maya, ılık süt ve ılık su içinde eritilerek unun içine koyulur. Tuz ve şeker de eklenerek hamur iç kısımdan başlanarak harç karma şeklinde yoğurulur. Yumuşak bir kıvamda hazırlanan hamur yaklaşık yirmi dakika mayalanması için ağzı kapatılarak dinlenmeye bırakılır. Mayalanan hamurdan ekmek hamuru büyüklüğünde bezeler alınarak yuvarlak şekilde açılır. Açılan hamurların içine tereyağı sürülür ve dilimlenmiş sucuklar serilir. Üzerine de kaşar peynir serpiştirildikten sonra hamur iki ucundan tutularak üstü açık kalacak şekilde katlanır.
Katlanan kenarlarına yumurta sarısı sürülerek 200 derecelik fırında üzeri kızarılıncaya kadar pişirilir. Sıcak olarak tüketilmesinde fayda vardır.